onsdag 29 februari 2012

Ingen promenad eller yoga idag..

men inte för att jag var lat, utan när jag kom hem var det så skönt på balkongen så sonen och jag plockade bort all trall...

sopade rent, det var behövligt för trallen har legat ett par år, eftersom man bor på 3.dje våningen är det ju inte bara att spola av tyvärr..

När det regnar första gången i vår skall jag skura för det kommer vatten ialla fall.

Sen blir det grön gräs matta till våren....oj oj vad man längtar..

En vända till grovsoporna, ner i källaren med saker, sen fortsatte och rensa lite. så det fick bli min motion idag..

Yogan glömde jag faktiskt bort, dagarna går så fort..

Märker när jag slarvar med vatten va hungrig man blir då, så det får man sköta bättre, men mycket till månads bokslutet så man har inte tid..hihih vilken dålig ursäkt...

Nu börjar min kropp & mage må bättre igen efter helgen, så kära Dukan du är mitt liv skall skärpa mig.

Snart skall man titta på Svenska Mästerkockar, sen blir det lite små rensning på kläder, en del har ju blivit stora & känns inte så skönt att ha på sig...måste nog handla in lite kläder.

Toppen kväll till er alla...


4 kommentarer:

  1. Att få ordning på balkongen kan väl vara värt ett missat yogapass. Vårkänslor är härliga och hjälper en på traven med allt annat ;-)
    Peppkramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst är det så...
      Skönt att förbereda så att allt bara är att ställa ut när den väl dyker upp...

      Kram

      Radera
  2. Ååååh, vad skönt med balkong!!! Det saknar jag verkligen... H och jag har redan bestämt att nästa lägenheten får ha balkong, det är faktiskt ett måste!! Jag längtar efter solen, jag längtar sååååå hemskt mycket!! Dessutom har jag D-Vitaminbrist pga att min hud inte fångar den svenska solen... suck... :(

    Jag tycker att du motionerade igår mer än vad du hade gjort om du hade promenerat! En sånt resning, städning, plockandet... wow!! och dessutom mår man mycket bättre i "huvudet" efteråt!!

    Svar: Ann, Monas bröd är jäääättelätt att laga, det är inte ens baka! Bara 5 min i mikron! Jag verkligen uppskattar receptet, gör det jätteofta!

    Kram på dig med!!! Ha en underbar helg!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hejsan !

      Jag älskar min balkong.... den är så stor så jag kan ha en soffa med bord + 2 stolar, sen även 2 baden baden solstolar den är säkert 4 meter lång, så det är toppen..

      Då kanske även jag kan fixa detta bröd...skall kolla upp receptet...

      Nu är det snart helg..
      Äntligen

      Kram på dig

      Radera